Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Παλαιότερες Επιθέσεις στην Ν. Υόρκη(κείμενο στα αγγλικά)
Το ωροσκόπιο της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Εμπορικού κέντρου της Νέας Υόρκης είναι αποκαλυπτικό για τις αιτίες που οδήγησαν στην επίθεση αυτή με τις χιλιάδες νεκρούς. Το ωροσκόπιο δεν αφορά την πρόσκρουση του πρώτου αεροπλάνου στον ένα από τους δύο πύργους αλλά αφορά την προετοιμασία της, που είχε γίνει ακόμα στη γή πριν την απογείωση του αεροπλάνου!

Ας δούμε τον ωροσκόπο του αστρολογικού χάρτη. Αυτός βρίσκεται στο Ζυγό και η κυρίαρχη Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο στον Λέοντα. Συνάντηση, σύγκρουση για απελευθέρωση, ανεξαρτησία (Αφροδίτη στον 11ο οίκο σε αντίθεση με τον Ουρανό στον 5ο οίκο), αγάπη για ελευθερία. Ο Άρης βρίσκεται σε τετράγωνο (90 ο ) με τον Ωροσκόπο, σε σύνοδο με την κορυφή του 4ου οίκου και σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Είναι κυρίαρχος του 7ου και 8ου οίκου που αντιστοιχούν σε συνάντηση, σύγκρουση και μετασχηματισμό, θάνατο, καταστροφή. Το αποτέλεσμα επομένως είναι ομαδικός θάνατος, καταστροφή με σύγκρουση ((R!<, b)"U# a) και κατανόηση της ταυτότητας (R στον 9ο οίκο), επέκταση (R στον 9ο οίκο) των σχέσεων των λαών (R C ). Η θέση του Ήλιου στον 12ο οίκο χαρακτηρίζει τον παρασκηνιακό και ακριβή (Q F) τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

Η αντίθεση (180ο) Κρόνου-Πλούτωνα στους οίκους 9 και 3 αντίστοιχα δηλώνει σκληρότητα, ομαδικό περιορισμό, κατάλυση εξουσίας, δικτατορία, βία (ομαδικός θάνατος) που σχετίζεται με ταξίδια, μετακινήσεις, εξωτερικό (οίκοι 3 και 9) σύμφωνα με τον Reinhold Ebertin στο "Συνδυασμοί κοσμικών επιρροών" σε μετάφραση του Ι. Παναγιωτόπουλου (Εκδόσεις Cosmic Patterns).

Η αντίθεση Άρη-Δεσμού Σελήνης στο Μεσουράνημα δηλώνει (δείτε ο. π.) επιθυμία για σύγκρουση, ομάδες που έχουν σαν σκοπό βίαιες πράξεις και στόχο πλήθος ανθρώπων καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε σύνοδο με το Μεσουράνημα..

Οι αποκλίσεις των πλανητών Άρη, Κρόνου, Ουρανού για την ίδια ημερομηνία είναι αντίστοιχα : -26 ο 48΄,+20 ο 47΄ και -14ο 57΄, ο Κρόνος δηλαδή είναι σε αντίθεση στο ημιάθροισμα Άρη-Ουρανού. Πάλι στο "Συνδυασμοί κοσμικών επιρροών διαβάζουμε (σελ. 171): Βία. Ενέργεια συγκεντρωμένη στο χωρισμό. Βίαια καταστροφή. Αγωνιστές ελευθερίας. Επαναστάτες.

Ο Ποσειδώνας σε 135 ο στο ημιάθροισμα Κρόνου-Σελήνης. Αισθήματα κατωτερότητας - ταπείνωσης -κατάπτωσης, συναισθηματικός πόνος. Περιορισμένος-εμποδισμένος, μοναχικός ή λυπημένος λαός-πληθυσμός (ο. π. σελ. 114,115).

H 28/9/2001 είναι πιθανή για την εκδήλωση της αντεπίθεσης των ισχυρών (εκδήλωση του Z I).

Η 2/10/2001 χαρακτηρίζεται κρίσιμη ημέρα για την εκδήλωση επίθεσης από την πλευρά των τρομοκρατών καθώς ενεργοποιείται ο Άρης (21 ημέρες μετά την αρχική επίθεση).
1993   Ο κύκλος Κρόνου-Πλούτωνα - Οι εξελίξεις

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ